TROVATO, ROBERTA
TROVATO, ROBERTA
Dipartimento di Scienze della Vita
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Feeding lambs hazelnut skin and linseed decreases meat lipid oxidation during in vitro digestion
2025 Cattivelli, A.; Zannini, M.; D'Ambra, K.; Trovato, R.; Minelli, G.; Musati, M.; Luciano, G.; Priolo, A.; Natalello, A.; Conte, A.; Tagliazucchi, D.; Lo Fiego, D. P.
Hazelnut skin polyphenolic green extract as a promising natural antioxidant in pork burgers: Assessment of quality parameters and consumer acceptance
2025 D'Ambra, K.; Trovato, R.; Minelli, G.; Cattivelli, A.; Zannini, M.; Tagliazucchi, D.; Tabasso, S.; Lo Fiego, D. P.
Incorporation of hazelnut skin green extract in pork burgers delays lipid oxidation during cooking and in vitro digestion
2025 Trovato, R.; Cattivelli, A.; Zannini, M.; D'Ambra, K.; Minelli, G.; Conte, A.; Tagliazucchi, D.; Lo Fiego, D. P.
| Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
|---|---|---|---|
| Feeding lambs hazelnut skin and linseed decreases meat lipid oxidation during in vitro digestion | 1-gen-2025 | Cattivelli, A.; Zannini, M.; D'Ambra, K.; Trovato, R.; Minelli, G.; Musati, M.; Luciano, G.; Priolo, A.; Natalello, A.; Conte, A.; Tagliazucchi, D.; Lo Fiego, D. P. | |
| Hazelnut skin polyphenolic green extract as a promising natural antioxidant in pork burgers: Assessment of quality parameters and consumer acceptance | 1-gen-2025 | D'Ambra, K.; Trovato, R.; Minelli, G.; Cattivelli, A.; Zannini, M.; Tagliazucchi, D.; Tabasso, S.; Lo Fiego, D. P. | |
| Incorporation of hazelnut skin green extract in pork burgers delays lipid oxidation during cooking and in vitro digestion | 1-gen-2025 | Trovato, R.; Cattivelli, A.; Zannini, M.; D'Ambra, K.; Minelli, G.; Conte, A.; Tagliazucchi, D.; Lo Fiego, D. P. |
