TROVATO, ROBERTA

TROVATO, ROBERTA  

Dipartimento di Scienze della Vita  

Mostra records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Feeding lambs hazelnut skin and linseed decreases meat lipid oxidation during in vitro digestion 1-gen-2025 Cattivelli, A.; Zannini, M.; D'Ambra, K.; Trovato, R.; Minelli, G.; Musati, M.; Luciano, G.; Priolo, A.; Natalello, A.; Conte, A.; Tagliazucchi, D.; Lo Fiego, D. P.
Hazelnut skin polyphenolic green extract as a promising natural antioxidant in pork burgers: Assessment of quality parameters and consumer acceptance 1-gen-2025 D'Ambra, K.; Trovato, R.; Minelli, G.; Cattivelli, A.; Zannini, M.; Tagliazucchi, D.; Tabasso, S.; Lo Fiego, D. P.
Incorporation of hazelnut skin green extract in pork burgers delays lipid oxidation during cooking and in vitro digestion 1-gen-2025 Trovato, R.; Cattivelli, A.; Zannini, M.; D'Ambra, K.; Minelli, G.; Conte, A.; Tagliazucchi, D.; Lo Fiego, D. P.