PAPOTTI, GIULIA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 5.488
EU - Europa 4.669
AS - Asia 2.730
SA - Sud America 384
AF - Africa 59
OC - Oceania 11
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 5
Totale 13.346
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.422
IT - Italia 2.063
GB - Regno Unito 1.122
SG - Singapore 917
CN - Cina 896
SE - Svezia 406
HK - Hong Kong 378
BR - Brasile 242
DE - Germania 226
UA - Ucraina 159
FR - Francia 133
RU - Federazione Russa 127
TR - Turchia 124
VN - Vietnam 118
FI - Finlandia 98
KR - Corea 76
NL - Olanda 72
AR - Argentina 70
ES - Italia 69
BG - Bulgaria 62
IN - India 60
JP - Giappone 33
CL - Cile 31
CA - Canada 28
ID - Indonesia 28
MX - Messico 28
BD - Bangladesh 22
PL - Polonia 22
ZA - Sudafrica 20
BE - Belgio 19
DZ - Algeria 14
IR - Iran 14
IE - Irlanda 12
EC - Ecuador 11
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 10
CO - Colombia 9
PK - Pakistan 9
AE - Emirati Arabi Uniti 8
DK - Danimarca 8
RO - Romania 8
CH - Svizzera 7
HU - Ungheria 7
LT - Lituania 7
MA - Marocco 7
MY - Malesia 7
PT - Portogallo 7
AL - Albania 6
AU - Australia 6
CZ - Repubblica Ceca 6
IL - Israele 6
PY - Paraguay 6
UY - Uruguay 6
VE - Venezuela 6
IQ - Iraq 5
NZ - Nuova Zelanda 5
EG - Egitto 4
GE - Georgia 4
KZ - Kazakistan 4
AT - Austria 3
BY - Bielorussia 3
CU - Cuba 3
EU - Europa 3
JO - Giordania 3
KE - Kenya 3
LK - Sri Lanka 3
PE - Perù 3
TN - Tunisia 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
CI - Costa d'Avorio 2
CR - Costa Rica 2
GR - Grecia 2
GT - Guatemala 2
HN - Honduras 2
NG - Nigeria 2
NP - Nepal 2
SA - Arabia Saudita 2
TH - Thailandia 2
UZ - Uzbekistan 2
AM - Armenia 1
AO - Angola 1
AZ - Azerbaigian 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BH - Bahrain 1
CY - Cipro 1
DM - Dominica 1
EE - Estonia 1
ET - Etiopia 1
HR - Croazia 1
LB - Libano 1
MK - Macedonia 1
MZ - Mozambico 1
PH - Filippine 1
SI - Slovenia 1
SN - Senegal 1
TW - Taiwan 1
Totale 13.346
Città #
Southend 822
Singapore 673
Santa Clara 669
Chandler 461
Ashburn 422
Fairfield 388
Hong Kong 377
Jacksonville 331
Woodbridge 321
Hefei 265
Houston 251
Nyköping 216
Dearborn 210
Beijing 202
Ann Arbor 161
Wilmington 145
Seattle 141
London 131
Milan 126
Rome 124
Cambridge 107
Modena 103
New York 94
Los Angeles 85
Princeton 64
Seoul 59
Sofia 55
Eugene 54
Moscow 51
The Dalles 48
Bologna 46
Parma 45
Council Bluffs 44
Shanghai 43
Bremen 39
Ho Chi Minh City 39
Chicago 37
Des Moines 37
Izmir 37
Helsinki 36
San Diego 34
Hanoi 32
Padova 32
Redwood City 32
Buffalo 28
Dallas 27
Florence 27
Munich 27
Salt Lake City 27
São Paulo 25
Tokyo 25
Concepción 24
Bari 23
Madrid 23
Naples 23
Denver 22
Brussels 18
Palermo 18
Turin 18
Brescia 17
Orem 17
Reggio Emilia 17
Boardman 16
Boston 16
Columbus 16
Falls Church 16
San Jose 16
Stockholm 16
Verona 16
Piacenza 15
Poplar 15
Amsterdam 14
Brooklyn 14
Catania 14
Norwalk 13
San Mateo 13
Buenos Aires 12
Erzurum 12
Perugia 12
Atlanta 11
Dublin 11
Jakarta 11
Johannesburg 11
Lipari 11
Rende 11
Segrate 11
Warsaw 11
Ankara 10
Elk Grove Village 10
Genoa 10
Messina 10
Rio de Janeiro 10
Ancona 9
Augusta 9
Banovce nad Bebravou 9
Frankfurt am Main 9
Guangzhou 9
Indiana 9
Phoenix 9
Salerno 9
Totale 8.551
Nome #
Quantificazione di glucosio e fruttosio nel miele mediante HR-NMR 1.030
Valutazione dell'autenticità del miele mediante HR-NMR 453
An analytical approach to Sr isotope ratio determination in Lambrusco wines for geographical traceability purposes 431
NUTRASCIENCE s.r.l. 383
Detection of Honey Adulteration by Sugar Syrups Using One-dimensional and two-dimensional High-resolution Nuclear Magnetic Resonance 355
1H NMR simultaneous identification of health-relevant compounds in propolis extracts 345
Traditional balsamic vinegar and balsamic vinegar of Modena analyzed by nuclear magnetic resonance spectroscopy coupled with multivariate data analysis 306
Antioxidant activity, phenolic compounds, and NMR characterization of Balsamic and Traditional Balsamic Vinegar of Modena 304
Determinazione di metile antranilato in mieli di agrumi italiani mediante HS-SPME-GC 299
HPLC-Ms characterization of phenylpropanoid glycosides from Aloysia polystachya (Griseb. et Moldenke) 290
Novel 2D-NMR Approach for the Classification of Balsamic Vinegars of Modena 279
HR-NMR studies for the characterization of DOC Lambrusco wines of Modena 276
Application of One- and Two-Dimensional NMR Spectroscopy for the Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco Wines of Modena 274
Standard methods for Apis mellifera propolis research 268
Characterization of lambrusco wines by means of Sr isotope ratio as provenance marker 262
Use of HS-SPME-GC-MS for the classification of Italian lemon, orange and citrus spp. honeys 255
Use of HR-NMR to classify propolis obtained using different harvesting methods 247
Caratteristiche chimico-fisiche e nutrizionali di cultivar di ciliegio nel vignolese 246
Development of an HS-SPME-GC method to determine the methylanthranilate in Citrus honeys. 244
1D and 2D NMR application on balsamic and traditional balsamic vinegar of Modena 242
Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco wines of Modena using NMR spectroscopy and multivariate statistical analysis 240
Caratterizzazione funzionale di cultivar di ciliegia. 236
Analisi ATR-FTIR per la valutazione dello stato ossidativo di grassi animali 233
Italian propolis composition in term of geographical origin 228
Methyl anthranilate content in Italian citrus honey determined by HS-SPME-GC 227
DATA FUSION APPROACH FOR THE VARIETAL CLASSIFICATION OF LAMBRUSCO P.D.O. WINES 223
Chemical and Functional Characterization of Italian Propolis Obtained by Different Harvesting Methods 222
Attività antiossidante di propoli in emulsioni O/A 217
Determination of methyl anthranilate byHS-SPME-GC in italian citrus honey 217
Impiego di HR-NMR per la caratterizzazione di lambruschi DOC dell'Emilia 215
Caratterizzazione di lambruschi doc dell'emilia tramite hr-nmr ed analisi statistica multivariata 205
Protein extraction and identification as a honey adulteration detection method. 204
Analytical traceability of Reggio Emilia watermelon 203
2D NMR spectroscopy in food science: an innovative approach to spectra processing and statistical data analysis 203
Antioxidant activity of propolis in oil-in-water emulsion 201
HPLC_MS characterization of the antocyanin fraction of italian sweet cherry (prunus avium L.) 201
Utilizzo di Hr-NMR per la caratterizzazione di vini Lambrusco DOP di Modena 200
Application of 2D NMR spectroscopy to Lambrusco Wine 200
Development of an extraction and purification method for the characterization of the high molecular weight fraction of traditional balsamic vinegar 199
Classificazione di Propoli in base al metodo di raccolta mediante l'analisi di fingerprint NMR 194
Qualità chimica e funzionale di propoli italiana ottenuta con diverse tecniche di produzione 190
Classification of Italian propolis by HR-NMR: influence of different production techniques 189
NMR application on oenological products 188
Use of HR-NMR for the study of honey adulteration 182
Caratterizzazione nutrizionale e funzionale di cultivar di ciliegia 179
Characterization and classification of propolis extracts by HR-NMR 172
Analisi di estratti di propoli mediante HR-NMR e software per analisi di miscele complesse. 171
Valore funzionale di ciliegie da varie cultivar 170
Use of HR-NMR for the study of honey adulteration 167
Physicochemical characteristics and antioxidant activity of sweet cherry for organic and conventional farming system. 167
Impiego di HR-NMR per la caratterizzazione dell'aceto balsamico tradizionale di Modena 165
USe of HR-NMR for functional properties estimation of balsamic vinegar of Modena 162
Phenolics characterization in propolis using HR-NMR and chemometrics 147
The Oxford Handbook of Food Fermentation 123
Totale 13.429
Categoria #
all - tutte 40.212
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conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 40.212


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021686 0 0 0 0 0 95 99 132 44 169 107 40
2021/20221.066 29 142 66 54 40 56 46 85 114 91 200 143
2022/20231.358 118 167 106 169 123 218 45 143 152 29 47 41
2023/20241.052 43 48 92 76 189 93 177 85 18 74 80 77
2024/20252.697 87 51 115 220 522 413 171 106 276 137 252 347
2025/20262.625 268 203 358 577 909 310 0 0 0 0 0 0
Totale 13.429